Lei en innholdsprodusent

Abonnér på din egen innholdsprodusent. Et unikt supplement til eksisterende markedsavdeling og et viktig tilskudd for de minste bedriftene.  Produsenten lager godt videoinnhold og tar seg av markedsoppgavene på din arbeidsplass.  Med denne modellen styrker du markedsavdelingen og får produsert mye innhold til en svært gunstig pris.

 

Abonnementet PROFF er spesielt godt egnet for bedrifter som ønsker å satse på økt synlighet gjennom mye innhold. BASIC og UTVIDET er abonnementene som løfter bedriften flere nivåer med målrettet innholdsproduksjon. Med denne modellen eier du alle rettigheter til alt produsert foto- og videomateriell.

 

Modellen passer for store og små bedrifter som ønsker å profesjonalisere kommunikasjonen sin. Abonnementene er utviklet med tanke på å treffe de fleste bedriftene som ønsker å satse mer på innholdsmarkedsføring, jobbe aktivt med SEO og sosiale medier.

  • Få mer ut av markedsføringen og fremstå profesjonell

  • Ingen investeringer i dyrt produksjonsutstyr

  • Øk internkompetansen på innholdsproduksjon

  • Kontinuerlig og effektiv produksjon etter avtale

  • Alle rettigheter til produsert foto og video eies av bedriften

  • Uslåelig på pris

BAsic

1 dag i mnd. jobber innholdsprodusenten ut fra din bedrift med enkel foto-/videoproduksjon. Passer veldig godt for for små prosjekter eller bedrifter som ønsker å komme godt i gang med å heve produksjon av eget innhold.

Fra. kr. 8.990.-/mnd.*

*12 mnd. binding + kr. 3.000.- for skytjeneste, programvarelisens og forsikring.

UTvidet

2 dager i mnd. jobber innholdsprodusenten ut fra din bedrift med foto-/videoproduksjon og enklere filmer. Utmerket for små og mellomstore bedrifter som ønsker å styrke markedsavdelingen med egenprodusert innhold.

Fra. kr. 15.990.-/mnd.*

*12 mnd. binding + kr. 3.000.- for skytjeneste, progamvarelisens og forsikring.

Proff(*evt. skreddersøm)

4 dager i mnd. jobber innholdsprodusenten ut fra din bedrift med foto-/videoproduksjon, reklamefilm og øvrige innholdsproduksjon. Perfekt for større bedrifter som ønsker å satse på eget innhold og styrke markedsavdelingen. 

Fra. kr. 26.990.-/mnd.*

*12 mnd. binding + kr. 3.000.- for skytjeneste, programvarelisens og forsikring.

**tillegg for stock-video/foto