Org. 996766535  © 2019 by Podie film |  Priser  |   Privacy Policy

Abonnementsmodell

Nå kan du abonnere på din egen innholdsprodusent som produserer videoinnhold ut fra din arbeidsplass. Med denne modellen styrker du markedsavdelingen og får produsert mye innhold til en svært gunstig pris. Ingen investeringer er nødvendig. I tillegg eier du alle rettigheter til alt produsert foto- og videomateriell. Modellen er nokså ny og kommer til å øke i omfang i årene fremover. Den  passer for små og store bedrifter som har fått med seg at egenprodusert innhold og utvikling av egne plattformer og sosiale medier er noe av det viktigste du bør prioritere.

Abonnementene Basic, Utvidet og Proff er utviklet med tanke på å treffe de fleste bedriftene som ønsker å satse mer på innholdsmarkedsføring.

  • Få mer ut av markedsføringen og fremstå profesjonell

  • Ingen investeringer i dyrt produksjonsutstyr

  • Øk internkompetansen på innholdsproduksjon

  • Kontinuerlig og effektiv produksjon etter avtale

  • Alle rettigheter til produsert foto og video eies av bedriften

  • Uslåelig på pris

BAsic

1 dag i mnd. jobber innholdsprodusenten ut fra din bedrfit med enkel foto-/videoproduksjon. Passer veldig godt for for små prosjekter eller bedrifter som ønsker å komme godt i gang med å heve produksjon av eget innhold.

Fra. kr. 8.990.-/mnd.*

*12 mnd. binding + kr. 3.000.- for skytjeneste, programvarelisens og forsikring.

UTvidet

2 dager i mnd. jobber innholdsprodusenten ut fra din bedrift med foto-/videoproduksjon og enklere filmer. Utmerket for små og mellomstore bedrifter som ønsker å styrke markedsavdelingen med egenprodusert innhold.

Fra. kr. 15.990.-/mnd.*

*12 mnd. binding + kr. 3.000.- for skytjeneste, progamvarelisens og forsikring.

Proff

4 dager i mnd. jobber innholdsprodusenten ut fra din bedrift med foto-/videoproduksjon, reklamefilm og øvrige innholdsproduksjon. Perfekt for større bedrifter som ønsker å satse på eget innhold og styrke markedsavdelingen. 

Fra. kr. 26.990.-/mnd.*

*12 mnd. binding + kr. 3.000.- for skytjeneste, programvarelisens og forsikring.