Org. 996766535  © 2019 by Podie film |  Priser  |   Privacy Policy

Daniel A. Holm

Gründer av selskapet og innholdsprodusent. Produserer videoinnhold, reklamefilm og er lidenskapelig opptatt av fotografering. Daniel er sertifisert dronepilot og kreativ i arbeidet med sine kunder. Til daglig jobber han med alt fra daglig drift, produksjonsplanlegging til produksjoner i felt for små og store kunder i mange ulike bransjer. Hans arbeid får svært gode tilbakemeldinger. 

  • Svart YouTube Ikon
  • Svart Instagram Ikon

Tom L. Nilsen

Konserter og festivaler er hans primære område, men Tom har reist jorden rundt over flere år som landskapsfotograf. Han har også jobbet i studio og utendørs med annerkjente modeller og tatt oppdrag for idrettsarrangementer. Hans brede erfaring som fotograf og imponerende kunnskaper i programmer som Lightroom og Photoshop har gitt han flere seiere i  fotokonkurranser, både nasjonalt og internasjonalt. Tom leies inn ved behov.

  • Svart Instagram Ikon

Video skaper resultater

Podie film er en foretrukken innholdsprodusent. Våre kunder ber oss lage reklamefilmer, informasjonsvideoer og engasjerende innhold til bruk på nettside og i sosiale medier. Podie film bruker det anerkjente og profesjonelle redigeringsprogrammet, Final Cut Pro X. Vi har flere spennende produksjoner bak oss og kan vise til spennende case og gode resultater. 

 

Foto gir deg identitet

Ett bilde forteller mer enn tusen ord, sies det. Podie film produserer drone- og situasjonsbilder etter kundens ønske. Vi tar oppdrag i hele landet og leverer redigerte høykvalitetsbilder raskt og til en fornuftig pris. Alle våre bilder redigeres i Adobe-programmene, Photoshop og Lightroom. Podie film har hatt bilder på trykk i magasiner, bøker og nettsider.

Podie film har nødvendige forsikringer og sertifiseringer for å fly drone kommersielt.