Kom i gang med streaming

Streaming tar av og gir bedriften din helt unike muligheter til å nå ut til din målgruppe eller ditt publikum. Nå som landet er underlagt sterke restriksjoner for møteplassaktivitet må du tenke annerledes. Streaming av innhold, foredrag, debatter og konserter har den siste uken vokst i rekordfart. Vi kan hjelpe deg med planlegging, oppsett og drift. Slik gjør vi det.
Podie film har alltid som mål å produsere godt innhold. Vi har mange ulike kunder og prosjekter vi jobber med og kjenner markedet vårt godt. Den siste tiden har vi registrert en genrell økt etterspørsel etter streamingtjenester. Derfor ønsker vi å fortelle deg at vi løsningen på plass. Du er entertaineren, vi er distributøren.


Mange bedrifter har latt seg inspirere av artister som streamer live. Akvariet i Bergen har live overføring daglig og den tidligere TV2-programlederen Gaute Grøtte Grav streamer daglig sin egen Quiz ut til hundrevis av følgere. Dette er bare noen av de mange underholdningsaktørene som bruker streaming for alt det er verdt om dagen.


Utstyret vårt tillater oss å streame i 4K i 30fps eller 1080 i 60fps. Vi streamer med vårt Sony-utstyr med særdeles god kvalitet. Fortrinnsvis er vårt streaming-kit beregnet for innendørsbruk, men vi har også muligheter for å streame utendørs såfremt vi har et stabilt 4G nett.


Dette er viktig når du ønsker å planlegge en live-stream:

-valg av plattform (Facebook eller annet)

-god markedsføring for å oppnå ønsket oppslutning og seertall

-stabil set up med god nettkapasitet


Med andre ord ikke spesielt vanskelig. Men god planlegging og test er alltid nødvendig.


Kontakt oss for pris og vi finner forhåpentligvis riktig løsning for deg.


Kjør stream!

19 visninger