Tid for planlegging

Korona-viruset spiller oss fullstendig ut på sidelinjen. På under 48 timer har det meste blitt snudd på hodet. Mange bedrifter går en usikker tid i møte og ingen vet hvor lenge dette varer. Når det er sagt må vi forsøke å holde hjulene i gang - så langt det lar seg gjøre. Vi ønsker å komme med en sterk anbefaling om å bruke tiden fornuftig til planlegging av nye prosjekter sammen med oss i Podie film. Det koster ingen ting og du vil ligge et hestehode foran dine konkurrenter når ting begynner å normalisere seg igjen.

Vi har stor forståelse for at de fleste prosjekter blir utsatt. Også Podie film jobber i disse dager redusert, men vi vil være tilstede for våre kunder, samarbeidspartnere og potensielle nye kunder.


Vi har alle muligheter til å produsere innhold selv i disse tider. Det er ingen forbud mot å jobbe, men vi holder oss til de råd som FHI og myndighetene til enhver tid gir. Her holder vi oss godt oppdatert. Blant annet har vi utarbeidet en egen smittevernplan på våre fremtidige innendørs- og utendørsproduksjoner.


Tid for planlegging

Vårt beste tips er at du nå begynner å tenke på hvilke behov du kommer til å få i løpet av sommeren og høsten. Ved å være bevisst på dine fremtidige kommunikasjonsbehov kan du skaffe bedriften et konkurransefortrinn. Kanskje har du aldri hatt bedre tid med tanke på å legge tilrette for kommende kampanjer, innholdsproduksjon, film og foto?


Podie film er mye mer enn et tradisjonelt produksjonsselskap. Vi jobber kreativt med mange kunder og initierer mange spennende forslag til hvordan god og visuell kommunikasjon kan fungere for din bedrift. Vi elsker det kreative forarbeidet og har helt sikkert mye å bidra med overfor din bedrift.


Forslag til prosjekter som kan planlegges

YouTube - er ikke lenger kun en underholdningskanal. Den blir brukt til søk og konsum av faglig innhold. De fleste bedrifter bør seriøst vurdere bruken av YouTube for å spre godt innhold.


Brandingfilm - kan være lurt å planlegge i disse dager. En god brandingfilm lever lenge og du får vist frem bedriftens beste sider. En stor bonus med en god brandingfilm er at du gjør deg attraktiv for potensielle arbeidstakere.


Rekrutteringsfilm - brukes av stadig flere bedrifter i rekrutteringsprosessen. Filmen vil være et svært godt supplement til den tradisjonelle stillingsannonsen. Riktig distribusjon av denne sørger også for at du kommer høyt opp i søk på Google.


SoMe-content - kan lages nokså effektivt. Fordelen med dette innholdet er budskapet som skal være lett fordøyelig og format-tilpasset ift. plattformen den skal vises på. En liten SoMe-snutt på 10-15 sek. kan redigeres ut i mange ulike format slik at den passer optimalt på alle flater.


Ta med deg disse forslagene når du nå skal stake ut kursen fremover. Vi hjelper deg gjerne i gang med det kreative arbeidet slik at du blir satt på riktig spor. Nøl ikke med å ta kontakt.

8 visninger